Binnen Heijmans heb je zóveel mogelijkheden als werkvoorbereider. Denk aan het proces verslimmen rond het afvoeren van recyclebare materialen. Bouwen aan het Beyond Eyes-platform waarmee we op basis van data facilitaire processen aansturen. Of een systeem doorontwikkelen dat de levensduur van bruggen voorspelt. Zo help jij de planning te bewaken om effectiever en efficiënter te bouwen aan gezonde leefomgevingen.
Werkvoorbereider

Dankzij jouw werk...

  • Lopen onze projecten van begin tot eind op rolletjes.
  • Kunnen je collega’s op de projecten snel en veilig aan de slag.
  • Maken we duurzame en gezonde leefomgevingen mogelijk.

Dankzij jouw werk...

  • Lopen onze projecten van begin tot eind op rolletjes.
  • Kunnen je collega’s op de projecten snel en veilig aan de slag.
  • Maken we duurzame en gezonde leefomgevingen mogelijk.

Wist je dat...

Je bij ons als werkvoorbereider niet alleen maar op kantoor zit, maar juist ook veel op de projecten komt? Zo zie je hoe jouw harde werk daadwerkelijk gerealiseerd wordt!

Sfeer is altijd goed

Als werkvoorbereider werk je samen met vakmannen en -vrouwen. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. De sfeer is gemoedelijk waarbij de klant altijd voorop staat. Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers: jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens beoordeelt, plant samen met de uitvoerder werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is. Je bent een echte teamplayer en houdt de lijnen met het team kort. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.
Bij Heijmans krijg je veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om je werk flexibel in te delen, erg fijn!

Berndt van Eijkeren, bedrijfsleider

Wil je nog meer weten

Aanmelden job alert

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!
Het gele hart