Heijmans werkt op vele plekken in Nederland aan gezonde, gelukkige en veilige leefomgevingen. We zetten in op duurzame, diverse, groene en sociaal verbonden plekken. Onze focus ligt op het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en beheren van leefomgevingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook aan die van morgen. Daarom noemen wij onszelf ‘makers van de gezonde leefomgeving.’

Bouwen aan

Woonomgevingen als

Ontwikkelaar

Van begin tot eind ben jij dé spil en verbindende factor in onze veelzijdige ontwikkelprojecten. Je hebt vaak meerdere projecten onder je hoede, waardoor jouw werkdagen afwisselend zijn. Zo denk je het ene moment mee over de ontwikkelstrategie en haalbaarheid van een project. Het andere moment heb je overleg met de ontwerpers, architecten, buurtbewoners, gemeenten en aannemers om te sturen op de doelen en hen mee te nemen in de projectvisie.
Ontwikkelaar

Wist je dat...

Heijmans teelt gewassen op eigen (lege) grondposities om duurzame bouwmaterialen te maken voor het bouwen van onze woningen.
Tuinjuweel-vastgoed

Flexibel en wendbaar

Elk gebied is uniek en behoeften en opgaves veranderen voortdurend. Daarom is Heijmans Vastgoed flexibel en wendbaar. We omarmen de uitdagingen en kansen van vandaag en bedenken en realiseren de antwoorden en oplossingen van morgen.
Ontwikkelen gaat om meer dan alleen techniek en plattegronden. Juist ook om verbinden en goed kunnen doorvragen wat er nodig is in de toekomstige wijk.

Anna Oosterhuis, Commercieel manager

Een plek waar je jezelf kan zijn

Bij een werkgever als Heijmans zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met veranderende wereld om ons heen, verandert ook het vak van vastgoedontwikkeling. Ben jij op de hoogte van de opgaves van vandaag en morgen? Wil jij ook gezonde leefomgevingen maken. Ben jij een specialist in slimme oplossingen, data en digitalisering? Of een steengoede gebieds- of projectontwikkelaar? Dan kun je met jouw unieke inbreng ons vooruit helpen. Ons team bestaat uit 200 collega’s. Wat maakt dat jij past in dit team?

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!
het gele hart