Sollicitatieproces

Hoe weet ik of ik nog kan solliciteren op een vacature?

Als de vacature nog op deze website gepubliceerd staat, dan is het mogelijk om te solliciteren. 

Kan ik een open sollicitatie sturen als ik geen passende vacature op de website zie staan?

Reageer zo concreet mogelijk op een vacature of neem contact op met onze recruiters als je wilt weten of er een passende vacature beschikbaar is.  Wil je toch een open sollicitatie sturen dan kan dit naar [email protected]

Met wie kan ik contact opnemen over een specifieke vacature?

De contactgegevens van de recruiter staan rechts naast de vacature tekst. Heb je inhoudelijke vragen dan kan je een ook een directe collega benaderen, zijn of haar contactgegevens staat vaak in de vacature tekst.

Werken bij Heijmans

Wat is de dresscode bij Heijmans?

De dresscode bij Heijmans is per functie verschillend. Er zijn meerdere functies waarbij medewerkers werkkleding en PBM’s dragen. Op kantoor gaan collega’s voornamelijk informeel gekleed. Je kunt je dus kleden op een manier waarbij jij je prettig voelt. Uiteraard zorg je er wel voor dat je representatief uitziet.

Kan ik vanuit huis werken?

Afhankelijk van je functie kan je, in overleg,  vanuit huis werken. Als je fulltime werkt dan zien we je graag minimaal drie dagen per week op kantoor, waarvan één dag met jouw team. Zo houden we de sfeer gezellig.

Thuiswerkplek

Als jij in dienst komt bij Heijmans met een vast contract dan heb je recht op een sta-zitbureau en een bijpassende bureaustoel naar keuze. Wordt jouw tijdelijke dienstverband omgezet in een vast dienstverband dan mag jij ook een thuiswerk set uitkiezen.

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!