Als makers van de gezonde leefomgeving zorgt bedrijfsonderdeel Infra er voor dat we veilig van A naar B kunnen. Infra ontwerpt, verbetert en onderhoudt de openbare ruimte en (weg)infrastructuur in Nederland. Bovengronds én ondergronds, inclusief bijbehorende installaties en energievoorzieningen.

Landelijk en regionaal

Heijmans maakt grote, landelijke projecten en we zijn ook lokaal actief in stad en regio. Als groot bouwbedrijf helpen we onze klanten met infrastructurele vraagstukken, maar ook met de warmtetransitie en energie, en met tal van diensten en producten.  

Veel voorkomende jobs

Altijd op zoek naar 

Monteurs

Jij werkt aan de installatie van verlichtings- en technische systemen in diverse infrastructuurprojecten, waaronder bruggen, tunnels, verkeersregelinstallaties en openbare verlichting. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig en veilig plaatsen van deze installaties, wat bijdraagt aan de functionaliteit en veiligheid van openbare ruimtes.

Vakmensen

Een vakman. Óf vakvrouw. Zo noemen ze jou ook wel. Als jij je werk goed doet, zie je er niets meer van. Samen met je team ga jij als vakman GWW lekker in de buitenlucht aan de slag voor de meest uiteenlopende projecten in je eigen regio. Van het bouw klaar maken van een nieuwe woonwijk tot de reconstructie van een riool.

Werkvoorbereiders

Jij hebt een centrale rol in het voorbereidingsproces van de projecten. Je analyseert projectvereisten, stelt planningen op, bestelt materiaal en verzorgt de benodigde documentatie voor de diverse infrastructuurprojecten.

Engineers

Jij werkt aan het technische ontwerp en het beheren van de technische aspecten van infrastructurele projecten in de openbare ruimte. Je vertaalt complexe vraagstukken naar praktische oplossingen en draagt zo bij aan de ontwikkeling van duurzame en efficiënte infrastructuur.

Tendermanagers

Als tendermanager pak je de lead bij integrale nieuwbouw-, vervangings- en renovatietenders. Je voelt precies aan hoe je de concurrentie kunt verslaan en daagt jezelf én je team uit om je aanbieding precies te laten aansluiten op de vraag van onze klanten. Zo versterk je de positie van Heijmans als integrale oplosser van infravraagstukken.

Wist je dat...

Heijmans Infrastructuur zoveel meer doet dan alleen wegen bouwen! We maken onder andere slimme technologie voor tunnels en bruggen, maar we hebben ook diverse specialisten als ecologen en explosieven deskundigen in dienst.

Samen zijn we één

Alle disciplines binnen de infrastructuur.

De vele disciplines onder één dak stelt Heijmans infrastructuur in staat om samen projecten op te pakken en deze tot een succes te brengen.
Samen de gezonde leefomgeving maken: voor onze opdrachtgevers en voor alle dagelijkse gebruikers; mens én dier.

Bart Smolders, Directeur Infra

Infra Assetmanagement

Een plek waar je jezelf kan zijn.

Bij een werkgever als Heijmans zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals zorgen we samen voor kwaliteit en blijven we innoveren. Welke achtergrond je ook hebt, jouw unieke inbreng helpt ons vooruit. Wat maakt dat jij past bij Heijmans?

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!