Stap in onze wereld. Bij Heijmans geven we samen met ruim 5.500 collega’s vorm aan de toekomst van Nederland. Iedereen wil schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van mooie natuur en veilig reizen van A naar B. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons te ontwikkelen, te bouwen, te verbinden en te maken. We verwelkomen continu nieuwe collega’s en bieden meer dan alleen banen: we bieden een uitdagende omgeving met groei mogelijkheden en hele toffe projecten. Wil jij onze projecten van dichtbij beleven?

Kort voorstellen

Heijmans is ooit begonnen met een maker. Een stratenmaker om precies te zijn. Jan Heijmans startte in 1923 op zijn twintigste een bedrijf dat hij in de jaren daarna zag uitgroeien tot iets moois. Een Brabants familiebedrijf dat van een stratenmakerij uitgroeide tot wegenbouwer, tot bouwer van woningen, winkels en bedrijfspanden en tot ontwikkelaar van woonwijken, winkelgebieden en bedrijvenparken. Steeds groter, steeds verder. In al die tijd is het maken nooit uit ons DNA verdwenen.  

Vanuit een geel hart💛

Trots, informeel, open, respect, waardering & aandacht

Ook vandaag de dag zijn we in ons denken en doen nog steeds makers. We zijn trots op wat we samen neerzetten en wie we zijn. We zijn een beursgenoteerde organisatie maar met een informele, open en respectvolle cultuur met waardering en aandacht voor iedereen.  

De sfeer

Als je bij ons werkt heb je veel kennis en kunde om je heen. In een informele, open en gemoedelijke sfeer waar we voor elkaar klaarstaan. Of je nu buiten op project locatie of op kantoor werkt, je bent snel onderdeel van het team. We komen vaak samen om iedereen te betrekken bij wat er speelt. Daar hoort af en toe natuurlijk ook gezellige borrel bij. 

Jouw talent inzetten

Kansen, (groei) mogelijkheden, op eigen initiatief

Er is volop ruimte voor eigen initiatief. Wij stimuleren onze mensen om zelf kansen en (groei) mogelijkheden te zien én te pakken. Dit kan op heel veel verschillende vlakken: binnen je werkzaamheden, op bepaalde thema’s, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Zo kan iedereen zijn/haar eigen pad bewandelen. Met de nadruk op kan, want dit is geheel afhankelijk van eigen ambitie en initiatief. We bieden een luisterend oor, nemen de tijd, denken met je mee en geloven dat er voor iedereen binnen onze organisatie kansen liggen.

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!