Wij willen de gezonde leefomgeving maken. Iedereen wil tenslotte schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van mooie natuur, werken op een goede werkplek, veilig reizen van A naar B en aan het einde van de dag weer gezond thuiskomen! 

De juiste basis

Bij Heijmans werken we hier elke dag met passie aan. Verbinding maken, binnen of buiten onze organisatie, dat is de sleutel voor succesvolle ondersteuning. Zodat Heijmans steeds de grootst mogelijke stap vooruitzet in complexe opgaven als woningbouw, bereikbaarheid en de energietransitie. Daar hebben we niet alleen mensen voor nodig die op de projecten staan. Onze mensen op kantoor zorgen voor de juiste basis. Zodat iedereen vlot, goed en verzorgd aan het werk kan. 

Veel voorkomende jobs

Werk mee als

ICT

Bij Heijmans vind je je ideale uitdaging als je gepassioneerd bent over het oplossen van complexe IT-puzzels. Je behoudt het overzicht in ons uitdagende IT-landschap, bestaande uit bijna duizend systemen. Jij bepaalt welke systemen we hebben en wat er nodig is voor de IT van de toekomst.  

Inkoop

Als inkoper bij Heijmans draait het om het waarborgen van duurzaamheid en betaalbaarheid van de producten en diensten voor morgen. Je leidt aanbestedingen, onderhoudt sterke relaties en vindt de ideale balans tussen kwaliteit, betrouwbaarheid en kosten. Met goede communicatie tussen collega's en leveranciers maak jij dagelijks het verschil.  

Finance

Bij Heijmans, een beursgenoteerd bedrijf met honderdduizenden dagelijkse transacties en grote projecten, ben jij als finance professional verantwoordelijk voor het beheren van complexe geldstromen en het optimaliseren van financiële prestaties.

HR & Recruitment

Jij speelt een cruciale rol in het werven, selecteren of het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij hun volledige potentieel kunnen benutten. Bij Heijmans is er altijd ruimte voor vooruitgang. Ben jij degene die de verbinding legt tussen het heden van onze medewerkers en de toekomst van Heijmans?

Marketing & communicatie

Als marketeer of communicatiespecialist weet je hoe je de juiste doelgroep moet bereiken en je boodschap effectief moet overbrengen. Of je nu voor de camera staat als persvoorlichter of je marketingcampagneposters op projecten ziet hangen, jouw werk creëert zichtbaarheid!  
Kantoor

Samen zijn we één

Veel verschillende vakgebieden werkzaam op kantoor.

Een cruciale rol in het succes van onze projecten, ongeacht je afdeling binnen onze organisatie. Of het nu gaat om het handhaven van financiële gezondheid, het bevorderen van zichtbaarheid en visie, het up-to-date houden van onze digitale systemen, het leveren van het juiste materiaal aan collega's in de uitvoering, of het aantrekken van nieuw talent, jouw specialisme draagt bij aan een soepele uitvoering van onze bouwprojecten. Samen streven we naar een duurzaam en toekomstbestendig Nederland.
Denk je eens in: jij zorgt ervoor dat collega’s op kantoor én op de bouwplaats met onze ondersteuning de mooiste projecten kunnen bouwen!

Mollo Jongbloed, productowner website ICT.

Een plek waar je jezelf kan zijn.

Bij een werkgever als Heijmans zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals zorgen we samen voor kwaliteit en blijven we innoveren. Welke achtergrond je ook hebt, jouw unieke inbreng helpt ons vooruit. Wat maakt dat jij past bij Heijmans?

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!