Wij kijken graag vooruit en daar hebben we de nieuwste kennis en de meest frisse wind voor nodig. Daarom is er bij Heijmans volop ruimte voor jouw stage! De kennis en ervaring die je bij een groot bedrijf als Heijmans opdoet, geeft jouw cv een boost. En natuurlijk leren wij ook van jou. Bouw jij mee aan de toekomst?

Maak het mee

Met een stage of afstudeeropdracht leer je Heijmans goed kennen. Tijdens jouw stage werk je direct mee in een team en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden. Als we na de stage een goed beeld van elkaar hebben gekregen zien we je natuurlijk graag terug bij Heijmans als bijvoorbeeld trainee.

Stagevergoeding

Natuurlijk krijg je bij ons ook een stagevergoeding om jouw harde werken en het nemen van initiatief te belonen. Deze is voor hbo en wo €650 en voor mbo €550 per maand (op basis van 40 uur). Daarnaast kan je rekenen op een uitstekende begeleiding en leuke activiteiten met je team en mede stagiaires.

Vragen?

Heb je vragen over een stage bij Heijmans, dan vertel ik je graag meer!

Elisa de Klerk

Campus recruiter
Campus recruiter

Wat past bij jou?

Traineeship

💛 Ik ben al afgestudeerd.
💛 Ik wil meerdere rollen en teams leren kennen om te kijken wat bij mij past.
💛 Ik wil werken en een opleidingsprogramma volgen om mezelf sneller te ontwikkelen.

Startersbaan

💛 Ik ben al afgestudeerd.
💛 Ik weet al in welke richting ik me verder wil ontwikkelen.
💛 Ik wil gelijk lekker aan het werk en mogelijk nog een opleidingsprogramma volgen.

Duaal traject

💛 Ik wil mijn hbo-diploma halen.
💛 Ik wil de praktijk van elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek leren kennen.
💛 Ik wil werken bij Heijmans combineren met studeren aan een hogeschool.

Interesse?

Mbo, hbo of wo binnen bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Wij hebben ongetwijfeld een leerzame opdracht voor je! Maar ook voor andere vakgebieden zoeken wij regelmatig stagiaires. Hou daarom onze vacaturepagina goed in de gaten. Staat er geen passende stage voor je tussen maar ben je wel enthousiast over Heijmans? Meld je dan aan voor onze job alert. 

Verenigingen en scholen

Bij Heijmans willen we studenten graag meer laten zien van het werken in de bouw en infra. Ben jij bestuurslid van jouw studie- of studentenvereniging? Of ben jij een docent of decaan op een mbo, hbo of universiteit? Dan willen we graag met jullie samenwerken! Wij kunnen allerlei activiteiten organiseren als lezingen, workshops, cases, projectbezoeken en gastcolleges. Natuurlijk zijn we ook graag bij jullie bedrijvendag aanwezig of sponsoren we jullie eigen activiteiten. Neem voor meer informatie contact op met Elisa, onze campus recruiter.

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!