Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen als er weer een bijzondere project gebouwd is. Maar ook het onderhouden van onze projecten is heel belangrijk. In de realisatie fase werk je mee aan de gaafste projecten van Heijmans. Denk bijvoorbeeld aan Zuiderhaven in Harlingen, de A1 Apeldoorn-Azelo of het onderhoud op Schiphol. Door te experimenteren met nieuwe technieken, te groeien, kennis en expertise te delen stijgen wij boven ons vakgebied uit. Als uitvoerder bij Heijmans draag je bij aan deze verbeteringen en krijg je volop te ruimte om te groeien en de volgende stap te nemen.  
Uitvoerder

Dankzij jouw werk...

  • Lopen processen soepeler.
  • Hebben we meer grip op de risico’s die spelen bij complexe integrale projecten.
  • Blijft de uitvoering van het project binnen budget.

Dankzij jouw werk...

  • Lopen processen soepeler.
  • Hebben we meer grip op de risico’s die spelen bij complexe integrale projecten.
  • Blijft de uitvoering van het project binnen budget.

Wist je dat...

Veiligheid staat bij ons op nummer één. De veiligheid van jouw team is top prioriteit. Bij enige twijfel werken we niet en daar zie jij op toe. Jij motiveert ook de mensen op de projecten om altijd alert te zijn. 

Samen met jouw team breng jij plannen tot leven

Aan de tekentafel en op de computer worden de mooiste plannen bedacht, maar ze komen pas tot leven op de bouwplaats. Daar gaat de schop de grond in, de mensen de steiger op en de troffel in het cement. Strak georganiseerd en doelgericht. Samen met het uitvoeringsteam maak je de mooiste projecten. De projecten waar jij en je teamleden aan werken, maken het thema duurzaamheid tastbaar. Als uitvoerder bij Heijmans ben je onderdeel van een professioneel team, dat loopt als een goed geoliede machine. Op de bouwplaats, in de keet en op kantoor: iedereen werkt samen aan hetzelfde doel: projecten op een efficiënte en veilige manier oppakken, uitvoeren en afronden zodat we achteraf trots kunnen zijn op wat we samen hebben neergezet.
Je gaat op Champions League-niveau werken aan landelijke of regionale toonaangevende projecten.

Timo Beugels, Projectmanager

Wil je nog meer weten

Aanmelden job alert

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!
Het gele hart