Voor private, zorg-, onderwijs- of overheidsinstellingen is huisvesting een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Vaak hebben onze opdrachtgevers meerdere gebouwen met diverse functies en op verschillende locaties. Dat vraagt om een betrouwbare huisvestingspartner. Heijmans Utiliteit kan hierin langdurig ondersteunen, door integraal mee te denken en doorlopend advies te geven. Dat zorgt bij onze opdrachtgevers voor grip op gebouwprestaties. Het technische werk voeren we uit met eigen monteurs en specialisten.

Veel voorkomende jobs

Servicemonteur

Of je nu de vaste servicemonteur bent in de gebouwen van een gemeente, ziekenhuis of universiteit of installaties onderhoudt in een indrukwekkend overheidsgebouw met de nieuwste technieken; iedere dag is anders. Als servicemonteur elektrotechniek of werktuigbouwkunde voor Heijmans werk je zelfstandig op de meest uitdagende locaties. Samen bepalen wij welke bovenstaande werkomgeving het beste bij je past.

Werkvoorbereider

Achter de schermen zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Dat spullen op tijd op de bouwlocatie zijn, de materialen kloppen en voldoen aan de overeengekomen kwaliteit. Zit je dan alleen op kantoor? Nee buiten gebeurt het. We stimuleren om een dag per week aan de slag te gaan op de bouwlocatie.
Servicemonteur

Wist je dat...

Onze werkzaamheden aan gebouwen en installaties zijn op unieke plekken, van kantoren van rijksambtenaren tot aan het ziekenhuis, vliegveld, een justitiegebouw, universiteit of een oud monument. 
Renovatie Binnenhof
Utiliteit

Alle disciplines binnen Utiliteit.

Verschillende onderdelen werken samen aan het optimaliseren van de gebouwprestaties van onze opdrachtgevers. Wij leveren elektrotechnische, werktuigbouwkundige en bouwkundige oplossingen. Deze afdelingen werken integraal.
Bij Heijmans heb je het goed voor elkaar. We zijn namelijk klaar voor de toekomst. Een toekomst waaraan jij kunt meebouwen!

John Bossong, senior adviseur methode & constructie

Werkvoorbereider

Een plek waar je jezelf kan zijn

Bij een werkgever als Heijmans zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals zorgen we samen voor kwaliteit en blijven we innoveren. Welke achtergrond je ook hebt, jouw unieke inbreng helpt ons vooruit. Wat maakt dat jij past bij Heijmans?

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!
het gele hart