Omdat jezelf ontwikkelen leuker is met anderen samen: als bedrijfsjongerenvereniging brengt Jong Heijmans alle jonge medewerkers binnen Heijmans bij elkaar. Via allerlei activiteiten leer je niet alleen collega's en het bedrijf beter kennen, ook deel je ervaringen, ideeën en kennis met elkaar.  Dat helpt je in je persoonlijke ontwikkeling én het helpt Heijmans. Binnen Jong Heijmans word je namelijk aangemoedigd je expertise breed te delen, van werkvloer tot Raad van Bestuur. Zo draagt Jong Heijmans bij aan de strategie van Heijmans en aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering. 
Jong Heijmans is voor alle collega's die zich onder de 35 voélen. Naast het bezoeken van de 25+ activiteiten per jaar, kan je ook jezelf ontwikkelen in een commissie of zelfs het bestuur. Iedereen is van harte welkom en voor ieder is wat wils! 

Leren met plezier

Jong Heijmans organiseert jaarlijks veel activiteiten, van muurtje metselen tot lunchen met onze CEO en en van study trip tot wintersport. Altijd gezellig en vaak leer je er ook nog iets over jezelf (en natuurlijk over Heijmans). De activiteiten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
  • Binden -> lente- en kerstborrels, wintersportweekend, sportactiviteiten
  • Boeien -> Hop naar een project, workshop GRIP op je agenda
  • Bijdragen -> Toplunch met senior managers, denktanks en het event: strategie is van ons allemaal
Inschrijven job alert

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!