Een woning die mooi én gezond is én in een fijne omgeving staat: dat wil iedereen. Om voor onze zakelijke én particuliere kopers een thuis te bouwen, lopen we voorop in vernieuwing. We passen ons woningaanbod aan de veranderende samenleving aan; of onze bewoners nu 1 tot 2 persoonshuishoudens vormen of grote gezinnen, koop- of sociale huurwoningen zoeken, appartementen of huizen wensen. Heijmans zet voor al die doelgroepen in op het ontwikkelen, bouwen of renoveren van duurzame woningen en gezonde wijken.

Veel voorkomende jobs

Altijd op zoek naar

Werkvoorbereider

Achter de schermen zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Dat spullen op tijd op de bouwlocatie zijn, de materialen kloppen en voldoen aan de overeengekomen kwaliteit. Zit je dan alleen op kantoor? Nee buiten gebeurt het. We stimuleren om een dag per week aan de slag te gaan op de bouwlocatie.

Kostenengineer

Jij werkt nauw samen met de ontwerpmanager en je bent al in de allereerste fase betrokken. Hierbij laat je je ook van je adviserende kant zien. Oftewel: je zet ook je kostendeskundigheid in. Je denkt mee over de beste oplossing. 

(Hoofd) Uitvoerder

Je bent onderdeel van een professioneel team, dat loopt als een goed geoliede machine. Op de bouwplaats, in de keet en op kantoor: iedereen werkt samen aan hetzelfde doel: projecten op een efficiënte en veilige manier oppakken, uitvoeren en afronden zodat we achteraf trots kunnen zijn op wat we samen hebben neergezet. 

Ontwerpleider

Jij zorgt voor structuur in het bouwproces en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en kosten. Zo draag je bij aan een succesvol verloop van integrale projecten ter waarde van € 5 tot € 20 miljoen. Onmisbaar dus.

Timmerman (vakman)

Jij gaat een breed scala aan timmerwerkzaamheden op onze projecten oppakken. Hierbij is jouw vakmanschap van onmisbare waarde.
Nieuwbouw woning

Wist je dat...

Heijmans een eigen houtskeletbouw fabriek in Heerenveen heeft. Een jonge fabriek waar de 2D en 3D modules worden gemaakt.   
Houtskeletbouw
Renovatie

Alle disciplines binnen de Woningbouw.

We passen ons woningaanbod aan de veranderende samenleving aan; of onze bewoners nu 1 tot 2 persoonshuishoudens vormen of grote gezinnen, koop- of sociale huurwoningen zoeken, appartementen of huizen wensen. Heijmans zet voor al die doelgroepen in op het ontwikkelen en bouwen van duurzame woningen en gezonde wijken.
Ook voor bestaande woningen zetten we in op verduurzamen. Samen met woningcorporaties, beleggers en ketenpartners bedenken we slimme oplossingen voor duurzame renovaties. 
Door onze tools, processen en werkmethodieken voortdurend te verfijnen en te optimaliseren, vormen we als woningbouwteam een drijvende kracht achter woningbouwinnovatie."

Cyrille Pennavaire, BIM-manager bij Heijmans Woningbouw

Een plek waar je jezelf kan zijn

Bij een werkgever als Heijmans zijn de mogelijkheden eindeloos. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid voor jouw ideeën. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals zorgen we samen voor kwaliteit en blijven we innoveren. Welke achtergrond je ook hebt, jouw unieke inbreng helpt ons vooruit. Wat maakt dat jij past bij Heijmans?

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!
het gele hart