Of je nu wilt leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, verdiepen op een bepaald thema of werken aan je persoonlijke ontwikkeling: binnen Heijmans kun jij jouw eigen pad bewandelen. Met elkaar zijn wij altijd in ontwikkeling, waardoor we een ijzersterk eindresultaat neerzetten en bouwen aan de gezonde leefomgeving. 

Eigen initiatief

Bij Heijmans pak je regie over je eigen loopbaan. Werk aan jouw vakmanschap, nieuwe kennis en vaardigheden, dit maakt dat je fit blijft voor de toekomst. Leren is meer dan alleen een opleiding volgen. Het is ook je talenten ontdekken, leren op je eigen werkplek óf eens kijken bij een andere afdeling. Dat  kan allemaal bij Heijmans.

Waar klopt jouw hart voor?

Hoe zorgen we ervoor dat jouw hart geel blijft? Met een goede bedrijfs Academie. Met ruim 720 opleidingen vind je bij ons altijd iets dat bij je past. En we kijken niet alleen naar de opleiding, maar ook naar de manier van leren die bij jou past!

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!