Met jouw kennis, kunde en activiteiten zijn wij in staat om van niets, iets te maken. Wij geven vorm aan de toekomst van Nederland. Samen zijn wij: Makers van de Gezonde Leefomgeving. En daar zijn we trots op. Dat raakt ons in ons gele hart! Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Die waardering krijg je terug in de vorm van prachtige arbeidsvoorwaarden. Veel van die voorwaarden zijn vastgelegd in onze cao, maar er is meer. Als je verder leest, zie je wat dat is.

Cao

Bij Heijmans kennen we drie verschillende cao’s:
  • Cao Bouw & Infra
  • Cao Technisch installatiebedrijf
  • Cao Timmerindustrie
Afhankelijk van je functie is één van deze drie cao’s van toepassing. Tijdens het aanbiedingsproces word je hier uiteraard verder over geïnformeerd.

Salaris

We delen alle medewerkers in loongroepen in, zoals de cao voorschrijft. Zo stellen we vast hoeveel je bij Heijmans verdient. Bij iedere functie hoort een salarisschaal. Als je in dienst komt, wordt gekeken welke schaal bij jouw functie hoort.  Op basis van jouw kennis, ervaring of vaardigheden wordt de trede in de schaal bepaald. De directie beslist daarover.

Vervoer

Op basis van je functie bepalen we of je een leaseauto, mobiliteitsbudget of reiskostenvergoeding ontvangt.

Telefoon + laptop

Bij veel functies binnen Heijmans krijg je een smartphone met abonnement. Als je een smartphone nodig hebt voor je werk, dan heb je twee keuzes:
  • Een standaardtoestel dat eigendom blijft van Heijmans. Hiervoor betaal je geen eigen bijdrage.
  • Een luxere smartphone (eens per twee jaar te bestellen). Hiervoor betaal je een eigen bijdrage, afhankelijk van de keuze van de telefoon. Het toestel is dan jouw eigendom na twee jaar.
Als je voor je werk een laptop of tablet nodig hebt, dan ontvang je die in bruikleen van Heijmans. 

Tegemoetkoming ziektekostenverzekering

Heijmans heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten. Als medewerker krijg je daarom een tegemoetkoming op je premie. Je kunt eventueel je partner en kinderen meeverzekeren. Ben je via de collectieve zorgverzekering aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, ergotherapie en psychologische zorg, dan krijg je een tegemoetkoming van € 19,90 per maand (bruto).

Gezondheidscheck

Iedere 4 jaar, en als je 40 jaar of ouder bent iedere 2 jaar, nodigt de arbodienst je uit voor een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO). Dat is een medisch onderzoek dat is afgestemd op jouw functie, een medische ‘keuring’ op maat.

Pensioenregeling

Bij Heijmans bouw je pensioen op. Jij betaalt mee aan de opbouw van het pensioen, maar ook Heijmans draagt bij. Welke regeling van toepassing is en bij welke pensioenuitvoerder je pensioen opbouwt, is afhankelijk van de CAO die geldt bij de functie die je vervult. Heb je bij een andere werkgever en bij een ander pensioenfonds pensioen opgebouwd, dan kun je dat overdragen naar je pensioenfonds bij Heijmans.

Heijmans Academie

De Heijmans Academie ondersteunt je in je ontwikkeling met een breed aanbod van (online) trainingen. Je bespreekt je ontwikkelbehoefte met je leidinggevende en stelt samen een ontwikkelplan op. Vervolgens kiezen jullie samen een training die hierbij aansluit. 

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!