Lekker in je vel zitten, dat vinden we bij Heijmans belangrijk. Want de gezonde leefomgeving maken lukt het beste als je zelf vitaal bent. Voor de één is de sleutel naar vitaliteit een gezond lichaam. Voor de ander gaat het meer om de balans tussen werk-privé. Of omgaan met werkdruk. Of blijven leren. Of dit allemaal tegelijkertijd. Belangrijk is dat je werk hebt waarvoor je gewaardeerd wordt. Werk waar je met plezier naartoe gaat én waarvan je met energie thuis komt. Wij helpen elkaar daar een handje bij. Heijmans gaat voor gezond. Jij ook? 

Werk aan je leefstijl

Vitaliteit is hét platform binnen ons intranet met informatie, tips en inspiratie om gezond en energiek te blijven en je werk met plezier te doen. Ook lees je hier meer over de ondersteuning die Heijmans je daarbij biedt. 

Gezond & energie

Als je bij Heijmans komt werken, helpen wij je op verschillende manieren om gezond te blijven. Eens in de vier jaar krijg je een uitnodiging voor een duurzaam inzetbaarheidsanalyse. De eerste stap is een medisch onderzoek. Daarna gaat een DIA-adviseur met jou in gesprek over de thema’s Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Er komt een actieplan uit waar je gericht mee aan de slag kan. De uitslagen vallen onder het medisch beroepsgeheim. 

Werk & privé balans

Werk & privé balans vinden we heel belangrijk bij Heijmans en daarom blijven we graag met je hierover in gesprek. Is de balans er even niet? Dan kijken we samen naar oplossingen die goed bij jou passen. Zo zorgen we voor elkaar.

In beweging

Wil jij net als veel van onze collega’s meedoen aan sportieve events? Regelmatig staan er evenementen, teamdagen en een vitaliteitsprogramma op de agenda. Zo doen we bijvoorbeeld elk jaar mee aan de Amstel Gold Race met een groot team. En op ons kantoor in Rosmalen worden wekelijkse bootcamp sessies georganiseerd.

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!