YES! Jij bent klaar met studeren en klaar voor je eerste stap. Maar hoe ziet dat eruit? Waar ben jij goed in? Waar wil je je in ontwikkelen? Wij geven jou de kans om dat te onderzoeken! In het Heijmans traineeship staat jouw ontwikkeling centraal en krijg jij een vliegende start/goede basis/kickstart van je carrière. Anderhalf jaar lang kan jij in drie verschillende functies jezelf uitdagen, ontwikkelen en te bouwen aan jouw idealen. En door onze coaching, trainingen en begeleiding weet jij na 18 maanden wat jouw droombaan is.

Maak het mee

Jij zet een eerste stap in de wereld van Heijmans. Wil jij beginnen als werkvoorbereider binnen de utiliteitsbouw? Zie jij jezelf misschien wel als de volgende vastgoed ontwikkelaar? Ben je benieuwd hoe is het om als engineer aan de slag te gaan binnen de infra? Of wil je uitgroeien tot projectmanager binnen de woningbouw? Wij bieden jou de mogelijkheid om onze projecten van dichtbij mee te maken en alle mogelijkheden te ontdekken.

Vragen?

Heb je vragen over een Traineeship bij Heijmans, dan vertel ik je graag meer!

Elisa de Klerk

Campus recruiter
Campus recruiter

Wat past bij jou?

Traineeship

💛 Ik ben al afgestudeerd.
💛 Ik wil meerdere rollen en teams leren kennen om te kijken wat bij mij past.
💛 Ik wil werken en een opleidingsprogramma volgen om mezelf sneller te ontwikkelen.

Startersbaan

💛 Ik ben al afgestudeerd.
💛 Ik weet al in welke richting ik me verder wil ontwikkelen.
💛 Ik wil gelijk lekker aan het werk op 1 vaste plek en mogelijk nog een opleidingsprogramma volgen

Duaal traject

💛 Ik wil mijn hbo-diploma halen.
💛 Ik wil de praktijk van elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek leren kennen.
💛 Ik wil werken bij Heijmans combineren met studeren aan een hogeschool.

Altijd in ontwikkeling

Ieder traineeship is anders. Wij kijken naar wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. De trainingen worden afgestemd op jou en jouw behoeften. Natuurlijk moet je ook zelf kansen aangrijpen die je krijgt en initiatief tonen. Jouw eigen toekomst komt zo tot bloei. Je krijgt bij Heijmans gelijk een vast contract en ook nadat je klaar bent met je traineeship blijven wij je ondersteunen in je doorontwikkeling. Het traineeship is past de eerste stap in jouw carrière bij Heijmans.  

Jouw programma

Kick-off en kennismaking

Je start je traineeship met een kick-off. Hier leer je de andere trainees kennen. Daarna volg je een tweedaagse kennismaking van jouw eigen bedrijfsstroom en heb je een startgesprek met je leidinggevende en persoonlijke mentor. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelwensen en opleidingsprogramma.

Bouwen aan jezelf

In de eerste fase van het traineeprogramma leer je alles over jezelf en over werken bij Heijmans. Zo volg je onder meer lessen in zelfregie, communicatie en balans houden. Ook ga je op projectbezoek om de organisatie nog beter te leren kennen. 

Bouwen aan je vak

In fase twee ontwikkel je je vakinhoudelijk. Het kan zijn dat je je verdiept in een specifieke vakgebied, maar je kunt hier ook trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Jouw specifieke opleidingsprogramma stel je vast met je mentor. 

Bouwen aan mijn rol

In deze fase duik je de verdieping is. Zo krijg je onder meer les in timemanagement, duurzaamheid, LEAN werken, financieel management, contracten en verdiep je je kennis van projectmanagement. Ook start je hier met je intervisie en zo help je elkaar voorruit in je carrière. 

Bouwen aan je toekomst

De laatste fase! Hierin ga je bepalen welke baan er het beste bij jou past. Het programma geeft je alle handvatten om te ontdekken wat je wilt en wat er voor jou mogelijk is. En na het traineeship? Dan wacht jouw droombaan bij Heijmans op je!

JOB ALERT

Gaat jouw hart sneller kloppen van Heijmans? Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!